dania gorące

  • Krem z pieczonej dyni z julienne z cukinii
  • Wołowina po burgundzku duszona w czerwonym winie
  • Pikantne pałki w sosie piri piri
  • Grillowany dorsz na palonych porach z sosoem winno śmietanowym
  • Kąski kurczaka w sosie daktylowym  
  • Gnocchii z leśnymi grzybami 
  • Ziemniaki zapiekane z ziołami w śmietanie
  • Warzywa z masłem ziołowym

desery

  • Ciasto Marcello z wiśniami 
  • Sernik z karmelizowanym mango 
  • Pana cotta z chia i malinami

 

ZABAWA ANDRZEJKOWA

30 listopada
125 ZŁ/OS.

BUFET SHUSHI

Nigiri

Futo maki

Hoso maki

California maki

zimne przekąski

  • Krewetki marynowane w oliwie czosnkowo ziołowej
  • Tarta z duszonymi porami i chipsami z bekonu
  • Roladka z polędwiczki z farszem węgierskim
  • Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem
  • Boczek sous vide z konfiturą śliwkową
  • Sałatka pikantną wołowiną i grillowanymi warzywami
  • Kruche sałaty ,świeże warzywa, dipy 
  • Pieczywo wypiekane ,masła smakowe

alkohole na parę

  • pół litra wódki (Żubrówka Biała)
  • lub 
  • białe wino 

 

Emilii Plater 19

Sopot

+48 797 586 417

restauracja@pomaranczowaplaza.pl

 

 

DANE DO PRZELEWU

Gambit Sp. z o.o.
ul.Emilii Plater 19, 81-777 Sopot
Credit Agricole Bank Polska SA
03 1940 1076 3150 2942 0000 0000
IBAN: PL 29 03 1940 1076 3150 2942 0000 0000
SWIFT/BIC AGRIPLPR